2009-09-05 6 瀏覽
第1次去食,都係突然唸度呢間野先去,所以冇訂位,8點多去到,都有位剩...叫左兩個set dinner. 麵包暖暖的, 但對我來說好像沒什麼味道,也要我們的提醒先記得比牛油,但不緊要,我都唔鐘意食,睇之前d post點解有黑松露sauce食麵包既??係加錢定咩??唔知道...第1次食...餐湯分別要左野菌湯同魚容湯,我不太喜歡,因為沒什麼特別的,十分之稀,,,鵝肝伴蘋果唔記得咩...我覺得好好味...全晚最好味既野應該!入口即溶咁...d汁又特別d之後我就要左個fish""...ok呀...唔算大碟,不過都夠我食啦...3塊度,.有伴菜..薯容,,,南瓜咁..d汁又5記得左咩..不過醱醱地..鐘意特別d..清新感覺既人會鐘意d..朋友個個就叫左個steak...不過就mama地啦...比其他地方細..同埋個成數唔岩咁..好似好多都係咁..不過冇理佢..甜品.係雪糕上面下面係好似千層酥既野...不過有香蕉味伴一些carrot既source,very special!!! i love this!但香蕉味不太濃.. Set drink啦..叫左兩杯 Iced chocolate,好味呀,d
叫左兩個set dinner.
Set drink啦..叫左兩杯 Iced chocolate,好味呀,d朱古力好香,,但仍然覺得5夠濃..
..都好大杯添

總結: d野食係ok架,,不過本人就覺得淡左d...可能係因為佢5落味精,,,健康d啦,,但就有味既!!比起出面個d 集團 steak house 淡啦...環境都好好,..好安靜..又有卡位海景..d人service都好好..好有禮貌又有笑容..
2009-09-02
  • 鵝肝