2022-12-31
最近去咗位於柯士甸嘅Goof裝修有好多木系嘅元素,cafe內外都有好多靚嘅打卡位,整體感覺舒服😌幾chill我同朋友特登點咗聖誕特飲同埋佢哋嘅signature croffle🥳Red Velvet Latte $48呢杯聖誕特飲,豆沙色好有聖誕氣氛,用咗紅菜頭粉調配。加上奶同朱古力,靚得嚟、味道都好夾!😋Hojicaccino $46焙茶味好突出,有少少烘焙味道、亦有甘甘哋嘅茶味,仲有牛奶中和一下,整體好平衡,好飲!🤩Tiramisu Croffle Pops $68嗰fd點咗Tiramisu味,本身唔太好Tiramisu,但呢個幾特別,唔會好甜,而且有層好濃滑嘅牛乳,食落口感好豐富,好好味。🫠Croffle都唔錯,做到外脆內里煙韌,好食嘅!🤤Apple Crumble Ice-cream Croffle Pops $78雪糕係雲呢拿味,蘋果有煮過、再加左肉桂粉。甜嘅雪糕再配酸酸哋嘅蘋果,味道上好平衡。口感亦豐富,軟雪糕、爽爽哋嘅蘋果、外脆內軟嘅croffle😍餐牌:環境:
Red Velvet Latte $48
Hojicaccino $46
Tiramisu Croffle Pops $68
Croffle都唔錯,做到外脆內里煙韌,好食嘅!🤤
雪糕係雲呢拿味,蘋果有煮過、再加左肉桂粉。
餐牌: 環境: