餐廳: 初見
資訊:

荃灣嘅初見都開咗好多年,今次已經第3次黎,之前兩次都係食初見香草吉列牛,今次試咗其他野食想食火鍋,所以我叫咗安格斯牛肉鍋,湯底係味噌湯,入面有好多菜,仲有幾款菇、獅子狗卷、鳴門卷,牛肉都有4大片,份量唔算太少,而且牛肉肥瘦比例幾好同埋幾滑。原本個set跟白飯,我就加咗8蚊轉讚岐烏冬,豚骨湯底,烏冬又夠彈牙,唔錯朋友就叫咗初見特上豚骨湯拉麵,入面有齊日式叉燒、豬軟骨同牛肉,可以一次過試哂,仲有糖心蛋、紫菜同筍,幾豐富除咗日本野,我見佢都有啲日式西餐同漢堡包,下次再黎會試下

安格斯牛肉鍋

初見特上豚骨湯拉麵

除咗日本野,我見佢都有啲日式西餐同漢堡包,下次再黎會試下
2022-11-03
安格斯牛肉鍋