2021-03-06
#pb食在太子 #pb支持黃店💛 等一等 - 太子文青cafe☕前身Shhh cafe studio 💛 之前尖沙咀樓上舖已經去過一次 個陣坐 窗口位 望住九龍公園好舒服🥰 佢依家搬左去太子地舖 同樣都係文青風😍 係我最愛木系 + 乾花主題❤️.食物選擇都好多 有意粉有飯有Burger😋 主菜$88-$108不等😊 佢仲有甜品set $88 一件cake + 一杯飲品☕ 當日甜品都有5款蛋糕 岩哂甜品控😍🔹芝麻雞翼🐥熱辣辣上😋 漲卜卜🤪 正常發揮🙈🔹煙三文魚凱撒沙律🥗擺盤幾colourful 🌈 份量唔算多🙈 沙律醬自己落🤪 最有趣係有兩塊蒜蓉包跟 都幾脆😋🔹明太子蟹棒海膽意粉🍝又係明太子意粉 好想出個明太子意粉排行榜🤭 份量都幾多 而且食落好creamy😍 有兩條蟹棒同少少海膽係面🥰🔹伯爵茶戚風蛋糕🍰#pb伯爵茶🍵好濃伯爵茶味 尤其係中間pat cream 夠哂茶味😍 不過戚風蛋糕口感偏實 略嫌唔夠鬆軟🙈🔹焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰推介❤️ 同樣好濃焙茶味🤎 食落好creamy 芝士味都好夠🥰🔹Flat White & Iced Latte☕.整體主菜感覺冇之前食咁驚喜🙈 不過兩款茶味甜品都好
等一等 - 太子文青cafe☕
🔹芝麻雞翼🐥
熱辣辣上😋 漲卜卜🤪 正常發揮🙈
🔹煙三文魚凱撒沙律🥗
🔹明太子蟹棒海膽意粉🍝
🔹伯爵茶戚風蛋糕🍰#pb伯爵茶🍵
🔹焙茶巴斯克芝士蛋糕🍰
🔹Flat White & Iced Latte☕
整體主菜感覺冇之前食咁驚喜🙈 不過兩款茶味甜品都好濃 反而更加推介💕 整體環境好文青 位置都好方便💛
等
太子西洋菜北街159A號恆安大樓地鋪