2020-04-08 1138 瀏覽
我哋訂了兩個外賣一個係雞 ,一個係牛 ,但係最後兩個都係牛, 另外我哋等咗超過20分鐘 ,那時全間餐廳呢係冇人嘅! 啲嘢食味道非常一般, 毀壞嘅盒, 賣相係凹凹凸凸 ,非常難睇! 我以後不會再幫襯另外呢間餐廳嘅, 服務態度非常惡劣, 我們要求用paywave ,但係佢哋又叫我畀cash.。我哋喺過程中已經不停詢問究竟有咩要咁耐,但係佢哋冇任何回應 ,我覺得一間做街坊生意嘅鋪頭,坐立响呢啲舊區 ,最基本嘅人情味都沒有,劣! 我哋我去買嘅時間係下午1.45pm至兩點鐘左右基本上是一個下午嘅黃金時間, 但係店內空無一人, 明白這個疫情下 是沒有辦法, 但是試問如果你連這個時候都冇用心去做好自己嘅生意, 疫情之後又怎會有人幫襯呢!

2020-04-08
20 分鐘 (外賣自取)