2018-11-17 486 瀏覽
呢間經過好多次但從來冇諗過要入去食嘅小店經某Youtuber介紹之後竟然出然排隊嘅情況於是就想入去試一試啦,門口排隊等左半個鐘終於入得去啦,我地兩個人都係諗住試下個蟹黃飯嘅點知坐低想叫就話冇晒,咁唯有試下Youtuber所講未食過咁好食嘅鰻魚飯啦,落完單隔左5分鐘左右繼續有客入嚟啦,然後同我講冇蟹黃飯果個人竟然同佢地講仲有兩三個,唔知佢地係熟客定點啦之後都聽到佢地同其他客都係一時又話呢樣冇,轉頭第二台客入嚟又有兩三個咁啦咁都算啦,咪等個鰻魚飯囉,等了又等,問了又問,明明兩個佢又問係咪一個,結果等到同我地同一時間入去果台客埋單我地果兩個飯都未嚟,佢仲要話新鮮燒係耐啲,大佬阿成粒鐘喎最後個飯嚟左,雖然個飯係唔差,但冇驚喜囉,亦都唔值得花成個幾兩個鐘去等,又坐得唔舒服,價錢又唔平
2018-11-16
60 分鐘 (堂食)