餐廳: 意樂餐廳 (利安商場)
資訊:

2021-08-16 192 瀏覽
我張單3:27落單,收銀話等15分鐘,結果等左接近25分鐘都未有!!?? 有個呀姐叫我坐低等(你睇我等左幾耐😳我估多過半個鐘…)外賣到左,呀姐大大力放係我張枱,一句唔好意思都無,服務態度好到不得了😌👏🏻唔通人善真係會被人欺多d?等到我胃口都無哂,成肚氣返到屋企,打開個餐盒仲要係落錯單!我叫沙律!佢全部俾哂薯條我!之後我試下等到天荒地老的「新鮮即炸雞翼」(炸成半個鐘的雞翼)有幾好食啦,點知係,未食過咁難食的雞翼!!?? 柚子味雞翼甜到震…水牛城雞翼辣到喊…炸魚又乾又薄!薯條硬到我以為食緊樹皮呀大佬!3個餐加埋成$100!?😱 一定無下次!

3個餐加埋成$100!?😱 一定無下次!

2021-08-16
30 分鐘 (外賣自取)