餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (德福廣場2期)
資訊:

2021-02-28 1971 瀏覽
開返四人堂食冇耐嘅假日,終於可以一齊食燒肉🥳 以往嘅牛角都要提早拎定飛,但今次真係排到天荒地老🤖 明明提早拎定飛應該等十張枱就食得,點知當你覺得應該就快有枱時又不斷俾金卡會員打尖,最後六點用app拎飛八點半後先到我地🤷🏻‍♀️仲要堂食到十點,最後趕住燒埋啲肉就要倒哂落肚走人🤦🏻‍♀️ 喺呢度,唔係VIP就有耐性先好嚟食🥱另外,而家要用自己手機QR code落單,本身朋友用自己部機落哂嘢食,我就再用自己嗰部睇吓有咩嘢飲想落啦,當我揀飲品時系統話error,唔通唔可以同時用兩部機?咁朋友就幫我落啦,最後竟然上咗兩杯一樣嘅飲品!個侍應仲要print返張單話我地真係撳咗兩杯!好彩只係杯飲品,如果我撳嘅係一大set肉咁點算😓😓😓😓 結果,同行嘅朋友嬲到話以後唔食牛角...平心而論,其實牛角嘅食物係真係幾好味,同級質素嚟講亦唔算好貴,但今次經驗會令我隔一排先會嚟再食🙈附上其實好好味嘅食物圖一張😂

附上其實好好味嘅食物圖一張😂
280 分鐘 (堂食)