2013-12-02
成日幫襯兄弟舖,從來都未幫襯過三哥。平日經過,門口都係企滿等位的人。今日難得等位的人唔多,就幫襯吓。呢間舖採用取票叫號的方式,亦有顯示屏指示等唔同人數叫號的情況,呢個時候等位的都係1至2位的客人,亦見陸續有人埋單離開,心想好快有位。點知等了良久遲遲都無人叫號,但位就一個個咁空出嚟,唔通有分時段? 原來叫號要by batch,真係估佢唔到。入座後發現,每枱只有餐牌一張,剛巧有另一pair客人一齊入座,難委佢哋要等等先可以研究食咩 餐牌的選擇好似比兄弟舖少,睇嚟睇去都唔知叫咩好,為免另一pair人等呆了,便隨便叫了碗酸辣腩肉米線(小辣)。食物的味道同兄弟舖差唔多,米線頗多,可考慮少米線。順帶一提,想落order的時候,d員工好似聾耳陳上身,聽唔到,見唔到,hea爆 如果問我仲會唔會幫襯,今時今日入座要咁樣等,落單要咁樣等,等得咁無謂,食物質素同味道又不是好突出的話,我寧可去返兄弟舖無咁嬲。