餐廳: 八雲札幌拉麵
資訊:

2011-08-10 53 瀏覽
喺門口見到呢間日本嘢裝修都幾好, 又新開未食過於是就入去試下, 當睇menu時發覺唔平, 仲要喺筲箕灣咁的價, 如果唔好食都唔會再幫襯, 因為東大街實在太多好嘢食......牛油拉麵: 好好味, 拉麵加埋啲湯底簡直係一流, 絕....完全飲晒個湯!!!咖喱豬扒飯: 無乜味, 份量唔夠食, 好細碟, 六十幾蚊, 一啲都唔抵食品!! 天悅嗰間好食好多, 仲要平佢一半...... 蟹子沙律ok蔥拉麵: ok, 啲蔥好食, 但食過加咗牛油的湯底後, 再食呢個就扣埋分, 真係差好遠呀!!!!日式煎餃子: 超失望, 一啲味都無, 個皮唔得個涵都唔得, 唔好食, 總之唔加錢叫無料免費雞蛋: 唔知呢間嘢係咪知道自己啲食物細份, 怕食唔飽人, 所以放咗啲旦喺到等人可以食飽啲!!! 我就好鍾意食旦, 但食一隻都已經飽晒, 我老公就食咗兩隻, 太貪心!!
牛油拉麵
咖喱豬扒飯