2021-11-08 696 瀏覽
諗住今日天氣會轉凍所以黎食煲仔飯 點知變左聽日先開始轉冷 🤦‍♀️ book 左位但因為早左到喺出面等左陣已經好熱 間野冷氣又唔係好夠 食到好熱爭啲出汗✨臘味蝦乾飯 $92等左大概廿分鐘左右就有啦 打開蓋落完豉油再焗一陣 打開見到勁足料 成個飯面都係餸 完全見唔到飯 有臘肉 臘腸潤腸 蝦乾 啲材料全部都好好食 飯都粒粒分明 軟硬適中 飯焦就有啲啲燶左 不過都好香 👍👍👍✨黃金墨魚餅 $138我最鍾意食呢個墨魚餅🤤🤤🤤超重啲咸蛋黃味 又唔會有厚炸粉 啲墨魚又爽口彈牙 一碟總共有八舊 我食左四舊 超邪惡 😈✨蒜蓉粉絲娃娃菜 $78本身諗住叫蒜蓉蒸扇貝/蟶子但係都賣晒 就叫左蒜蓉粉絲娃娃菜 一黎到嚇親我 超大碟 我原本以為會係得一半 可能因為啲材料好平所以俾多啲🤣 佢面頭有好多蒜蓉 好正 娃娃菜都好甜 好食👍晚餐人均~$200味道❤️❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️

✨臘味蝦乾飯 $92

價錢❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️
環境❤️❤️
2021-11-07
15 分鐘 (堂食)
  • 臘味蝦乾飯
  • 黃金墨魚餅