🌈筲箕灣除咗著名嘅東大街,🐭今次想介紹都係喺筲箕灣嘅隱世下午茶之選😎$50都唔使有一個burger tea set (連薯條加飲品)🍔🔥 呢到既burger 仲可以free style ,可以自己再額外加其他配料,好似🍍菠蘿、蘑菇、煙肉、🧀芝士等等,大家可以根據自己口味,做一個超級邪惡既burger😎😈🍔蜜糖雞扒漢堡 $49性價比勁高既Burger tea set🍔 雞扒🐔係精粹,炸到脆卜卜🤗,啖啖肉又Juicy😍 加上有四種秘製醬汁: 蜂蜜、芥末、黑椒同墨西哥醬😎 不得不讚係佢嘅🍟 粗幼度適中,唔知點解🐭覺得佢嘅茄汁係特別好食🤣 呢個絕對係東區性價比高下午茶之選🔥👅舔脷指數:👅👅👅👅🔥性價比指數:🔥🔥🔥🔥⭐️推介指數: 8/10

🍔蜜糖雞扒漢堡 $49

👅舔脷指數:👅👅👅👅