2008-06-15
父親節去邊度都多人, 由於阿爸都鐘意食pizza, 結果就打左電話去訂。 比較差勁的!! 打了幾十次電話都無人聽, 本來都打算唔叫!後來上網見到有得訂, 於是就訂左!! 點知訂左成個鐘都無人理!! 但最後都打黎, 原來係佢地個system壞左!! 再加上佢地都好誠懇道歉, 結果都叫左。大概45分鐘就黎到, 都算準時。 以前都試過pizza hut以外的外賣pizza, 結果都係非常的差, 所以對呢間都無太大期望。 一開個盒, 個pizza賣相都唔係太特別, 不過吃落去都唔算難食。 曾經有d人話好似橡膠咁, 我覺得只係佢地都唔係即時食, 等到凍晒緊係硬啦!! 熱o既都算ok!pizza味道不錯, 比得上pizza hut, 但價錢卻是一半。 d湯都ok, 不過就淡左少少。 但最好食o既係個豬肋骨, 好有口感, 食落去都有少少辣, 比較惹味。 雞翼都係大大隻, 唔係網上話好似雞仔咁。 但係個香腸就太大cheez味, 定唔順唔好去試。