2009-05-27 17 瀏覽
前排一行五個人到品味食飯,朋友吃過話好味!我當然要試下之後再寫下食評啦!用餐大概一個月前了,由於之前太忙沒時間寫,現在才說說感受。總括黎講,每樣野都唔會覺得質素差。一口排骨----糖醋味,但幾香幾惹味既!沙律手卷----幾得意既感覺,講唔上好食,但可以一試,要記住一黎就要食,要新鮮食。棒棒骨-----個汁本身味道都幾濃幾好味,有點似糖醋味,但佢同一口排骨既味道係一樣心意飯-----估唔到竟然大家都覺得佢好好食!我地有剩仲打包返屋企添!真係得!燒汁巨魷魚酥----呢個麻麻地,可以不試。蜜桃咕魯肉伴面包球----好鍾意個咕嚕肉汁,酸甜適中,個包拆出黎食都好惹味頭抽伴豆腐-----食唔出頭唔頭抽味,好普通既釀豆腐咁小棠菜(蒜蓉)-----清清地幾好味,唔覺油肉燥飯-----都冇乜特別意見,都係中規中舉糯米飯-----份量少少的,都幾好味啦小籠飽------麻麻地,始終唔可以同上海鋪比較,但唔難食。燉海螺雞湯-----足料,夠味!老火!就咁睇本身價錢都唔係平,但埋單位位一百蚊咋喎!咁多野食,抵啦!

一口排骨----糖醋味,但幾香幾惹味既!
燒汁巨魷魚酥----呢個麻麻地,可以不試。
頭抽伴豆腐-----食唔出頭唔頭抽味,好普通既釀豆腐咁
小棠菜(蒜蓉)-----清清地幾好味,唔覺油
肉燥飯-----都冇乜特別意見,都係中規中舉
糯米飯-----份量少少的,都幾好味啦
燉海螺雞湯-----足料,夠味!老火!

甜品也ok啦!
甜品也ok啦!