2024-01-04 100 瀏覽
相信大家都有一段時間,因為疫情冇去唱K,今次決定去redmr換一個新嘅角度去唱K、點解我咁講?當然係因為又有新搞作啦!除左有最新嘅特飲,同埋節日套餐外, 另外有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲。有機會得到$500coupon及累計最高分有$10000現金獎。搶到尹光jackport可將積分double !冇錯,今次一定去食吓佢個節日套餐!點解因為好抵食囉!除咗性價比高之外,賣相味道都一樣係唔錯!重點係可以一路唱住K一路食好嘢呢種感覺真係爽!套餐主打:-燒春雞半大隻-軟殼蟹雜錦海鮮炒意大利麵-炒肉香蔥蛋花炒飯拼海膽可樂餅燒春雞香噴噴啖啖肉,重點大大隻好回本!軟殼蟹係原隻上!海鮮有大蝦🍤肉、魷魚、帆立貝、等等好足料又香濃蛋花炒飯超香濃!海膽可樂餅好香滑👌🏻食落軟綿綿!另外套餐拼盤:-泰式燒雞肉串-芝士炸春卷-法式燒鵝肝多士-日式海蜇冷盤小食燒雞肉串甜甜香香好好味,芝士炸春卷好正芝士入口即溶、鵝肝更加係正!配上多士好香脆!海蜇食落都好滑爽口!開胃之最!特飲選擇左鴨屎香芝士奶蓋茶!香濃好好飲、好有特色!RED MR尖沙咀分店尖沙咀加拿分道25-31號1至2樓

冇錯,今次一定去食吓佢個節日套餐!

套餐主打:

-泰式燒雞肉串
-芝士炸春卷
-法式燒鵝肝多士
-日式海蜇冷盤小食

特飲選擇左鴨屎香芝士奶蓋茶!香濃好好飲、好有特色!

RED MR尖沙咀分店
尖沙咀加拿分道25-31號1至2樓