2018-02-24
同男朋友去銅鑼灣食飯 佢揀咗呢間之前好多朋友都有推介過價錢ok又好味嘅beanswork 冇令人失望想坐得舒服啲朋友就記得book位喇 我哋冇book 7點幾去到就得返bar枱位🙊由於唔係好肚餓嘅關係 我哋淨係叫咗一款小食同一款主菜 (咪做大嘥鬼!)小食我哋要咗 Baguette Pizza ($68)法包脆得嚟又唔硬 味道本身都幾豐富 配埋啲橙西柚同沙律菜 又清新番啲😚主菜我哋就叫咗意大利肉丸鮮茄意粉 ($108) 加$35就可以有埋是日餐湯同飲品 唔知點解餐牌上面冇寫 係店員同我地講先至知🤣餐湯係南瓜湯 飲品要咗cuppucino 都係正常發揮 拉花幾靚🤗 個意粉就真係幾好味 al dente得嚟個汁唔會一大陣茄膏味 酸酸甜甜幾fresh😛 肉丸入面又有紅蘿蔔粒粒 唔會好heavy或者好實 連粒車厘茄都好甜!😚😚😚最後埋單210幾蚊 簡簡單單又滿足
小食我哋要咗 Baguette Pizza ($68)
最後埋單210幾蚊 簡簡單單又滿足