餐廳: 大家樂
資訊:

2019-03-06 211 瀏覽
認真mode, 東涌真野嘅地方真係少之有少!作為住東涌嘅小妹除咗返工係機場近小小之外都無乜好處大家樂搬咗位之後我都無乜點去食,今日經過又想簡簡單單打個小邊爐決定係大家樂解決咗我嘅晚餐先!搬咗位裝咗修之後,地方的確係大咗,啲位都多咗,加上呢日都唔係太多人食,唔洗搵位就可以打到個小邊爐啦!打邊爐黎講其實佢有幾種配搭,但因為我全日都無乜點食個野嘅關係,我同屋企人兩個人就叫咗每人各一份【雙份美國穀飼牛鍋$75】,2個都係沙嗲湯底,食返飽啲先!雙份美國穀飼牛鍋分別有2份牛之如仲有特盛六寶盒同埋菜盤,真係真係好夠飽!味道方面不過不失,肥牛唔係好肥,個人黎講唔中意食啲太肥嘅牛,所以係唔錯嘅!而菜盤有好多菜,岩晒我呢個中意食菜嘅我我地另外叫咗份魚滑,不過就真係唔好叫了,好彩只係叫咗一份試。因為煮完都係咁淋,無乜平時食開彈彈地果種感覺,好彩只係7蚊,如果貴啲真係唔太值大家樂真係一個經常會黎嘅快餐,不過價錢愈來愈貴了:(

決定係大家樂解決咗我嘅晚餐先!

而菜盤有好多菜,岩晒我呢個中意食菜嘅我

大家樂真係一個經常會黎嘅快餐,不過價錢愈來愈貴了:(
2019-03-06