2022-01-21 486 瀏覽
有時候都會特登搵一間舒服嘅Cafe比自己好好咁休息一下,今次就上網搵咗呢一間喺旺角登打士街廣場嘅cafe fabulous!見到呢間餐廳幾靚,而且食物嘅性價比都幾高,於是就帶咗男朋友過嚟撐枱腳啦!呢一間餐廳嘅環境氣氛真係好好,成個感覺都好舒適,仲要有好多唔同嘅小遊戲可以俾我哋玩!而且呢度嘅食物質素都幾好,我自己都幾鍾意呢一個芝士肉醬千層麵!芝士嘅香味加埋上面嘅薯蓉,令到成個肉醬千層麵度充滿着芝士嘅香味!而且呢個千層麵嘅口感好好,一層面一層肉醬,食得好滋味!呢個就係佢哋嘅黑松露薯條,薯條加咗黑松露約咗汁真係特別好味,而且呢度係用咗粗薯條!所以更加重薯仔味同埋有口感!