同朋友黎到屯門專城食呢間餐廳果然無失望一setset既套餐真系咩都有齊第一次食到心靈上咁滿足😚睇相都知佢有幾豐富 有南瓜濃湯、蘋果/薯仔沙津、生果(西瓜、哈蜜瓜、紅提子)全新食落都唔錯有水準.咁多野食系面前我就跟下自己食晚次序去介紹啦😛🔺南瓜濃湯食落有粒粒口感 似用南瓜打爛去煮、唔會好浠好似用粉開水咁煮🔺沙律都開胃,系醬汁方面個人認為落得太多太濃味(本人鐘認清新既沙律)🔺生果例如哈蜜瓜都幾甜、提子系無核,食落感覺都新鮮唔會好似整定放左學雪櫃好耐抽乾哂水咁🤣🔺海鮮飯❤️🐙🦑🦐呢樣好好食 飯煮得濕濕地但飯粒分明 當中有既海鮮每款有2-3件,有蝦 帶子 青口 魷魚等等 海鮮最緊要既野系新鮮 唔會梅 特別蝦好彈牙 帶子大粒❤️😛🔺牛扒又大塊又厚身 岩岩好熟 入面既肉剛剛好到粉紅色 肉汁又多 每食一啖都好滿足!🥩
同朋友黎到屯門專城食呢間餐廳
果然無失望