2017-11-25 539 瀏覽
東廣場實在有太多新開餐廳,突然好想食意粉,於是係眾多餐廳裡面簡左呢間黎試😆😆 整間餐廳裝潢都西式,感覺舒服。點左二人晚膳套餐,包頭盤、主菜、飲品各兩份。頭盤樣貌意外精緻,睇出廚師用心製作,個蘑菇湯好足料,細細杯但裡面食落有一粒粒磨碎既材料,食落都幾有口感,而味道偏淡,食落吾似加味精,非常原材料既味道,所以,如果你係重口味既人,呢到可能會覺淡。頭盤仲有一杯煙肉薯蓉同沙津,份量都係偏小,不過食埋主菜都飽。點左忌廉蘑菇糙米飯同辣茄豬肉腸意粉,先講意粉,味道一般,茄汁似係薯條茄汁加水,所以淡淡地冇咩味。🙁到糙米飯,喜出望外,好重忌廉味好香滑,雖然冇肉,但好味道,糙米咬落口有口感👍🏻👍🏻 整餐都算吾錯~😋星期六晚上人比較多,上餐時間比較耐
整間餐廳裝潢都西式,感覺舒服。
點左二人晚膳套餐,包頭盤、主菜、飲品各兩份。
整餐都算吾錯~😋星期六晚上人比較多,上餐時間比較耐