2015-10-01 1818 瀏覽
  每次去到東涌都唔發現有一間咁特色既餐廳..服務..食品品質..環境方面都一流  (服務)上一次去可能係星期五比較多人..等位較耐..外婆比較長氣..不停問有台味..問到我都覺得唔好思..          但服務生都好有禮貌..然後因為我地想要影一張全家福叫左服務生幫我地影..佢地都好樂意..  (食品品質)個次去係一家大約有7人左右去..所以叫左頗多菜..                串燒及燒雞..由真正正宗泰國人燒..因為燒烤部分係外露冇廚房..菜到後係新鮮熱辣辣..配上泰式甜醬完全MATCH哂PERFECT                菠蘿炒飯...係新鮮完隻菠蘿呈上甜甜地既炒飯正啊                冬陰功湯...通常人地泰國餐廳係一大碗上但佢好有特色係以一個煲下面介有火助熱D湯,湯入面D配料樣樣都好大件無論蝦定姑類                其實仲有好多野食但係件件品質都唔差..以上係我最欣賞亦最中意既食品..雖然有小小遠但我真係覺得值待一試
式甜醬完全MATCH哂PERFECT
                菠蘿炒飯...係新鮮完隻菠蘿呈上甜甜地既炒飯正啊
2015-09-25
20 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
團年飯