2020-06-27 485 瀏覽
3週年紀念話咁快又到咗😁今年我地去完山頂再去赤柱,實行將自己當遊客,喺呢個冇遊客嘅日子細心欣賞下香港。呢間餐廳其中一個好處,就係主餐牌上面嘅食物,用AE白金咭埋單嘅話,二人同行會有半價優惠,啱晒我哋!佢地Happy Hours閒日去到成夜晚9點半,大部分酒精飲品都有7折優惠,我地嗌咗杯本地啤酒「香港友」同埋一杯cocktail 。嘢食方面嗌咗個Nachos、青口、Super Food Salad。Nachos唔係塊塊都咁脆,有1/3已經淋咗,變得有啲韌,但係芝士牛肉中間加sour cream同牛油果醬都唔錯,壞處係濃郁嘅芝士其實會搶晒啲味,但係中間可以一次過點晒黎食都OK。另外嗰一小杯salsa都好fresh,如果可以多啲就正!Super Food Salad都幾抵食,入面有好多羽衣甘藍,其他唔同材料都好多,佢有少少汁但已經撈勻晒,而且撈得啱啱好,唔會有汁喺最後浸濕晒啲嘢食咁。青口好鮮甜!今次食嘅係白汁,啲青口嘅海水甜味都落咗啲汁度,點包黎食啱啱好!食完呢啲其實都飽飽地,但都唔係好夠喉,所以再嗌多咗一碟辣雞翼。雞翼炸得啱啱好,多汁嫩滑,啲辣粉好惹味,送酒啱啱好。最後當然唔好得甜品啦!比
3週年紀念話咁快又到咗😁

Super  Food  Salad

雞翼炸得啱啱好,多汁嫩滑,啲辣粉好惹味,送酒啱啱好。

最後當然唔好得甜品啦!
比起蛋糕本體,佢旁邊啲花生糖比較得我心🤣
件朱古力cake有少少太漏🤪

不過service同環境都唔錯,望住個海嘆下世界,咁又一日!
Super  Food  Salad