2020-08-08 215 瀏覽
最近受疫情影響,真的少了外出用膳。難得有事外出,一定會搵定不同良心店幫襯💕今次選擇左呢間樓上cafe~地點就係旺角信和中心隔離嘅商業大廈(好易搵😂),整幢商廈都好多食店。 一出𨋢就會見到間cafe~門口是這樣的~有可愛的胡桃夾子🥰當日叫了兩個下午茶,估唔到超級大份😂1. 蜜糖雞翼併薯條:雞翼炸得非常香脆,唔會多油,配粗薯條,yummy🤤2. 芝士忌廉雞肉飯:好似正價份量咁大份🙈米飯硬左少少😅 芝士味唔會太濃,對我黎講岩岩好,唔會太膩😌呢杯叫"王子", 即係菠蘿汁+橙汁+士多啤梨汁, 唔會過甜☺️凍牛奶咖啡,好大杯👍呢間樓上cafe, 環境唔錯,食物大份,價錢合理,係約埋朋友仔👫👭👬吹吓水,玩吓小遊戲嘅好地方💕 可惜受疫情影響,希望多d 同路人幫襯吓外賣~🥺
今次選擇左呢間樓上cafe~

門口是這樣的~有可愛的胡桃夾子🥰

當日叫了兩個下午茶,估唔到超級大份😂

凍牛奶咖啡,好大杯👍

2020-08-01
下午茶