2021-06-30 331 瀏覽
何文田呢條街好多餐廳,水泥與木裝修靚,略與附近餐廳少唔同😂似食物為主,啡質素ok,坐出面都可以打下卡,Menu寫得details, double shot ,豆嘅option都有列明,一目了然,淨係試左咖啡___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ☕️ latte $42 好可惜又係nutty blend,甘岩SOE fruity賣完,又未有貨;但呢間nutty blend做得唔錯,幾中意佢飲晒成杯都冇平時好卻步嘅corn/燶嘅味~會想試埋fruity豆,希望快啲有之後有日又走左去試,體驗一般☕️latte $45 (+$3 轉fruity blend) 心冧時隔一個月終於有返,普通叫左杯latte, 今次用外賣杯裝坐出面,同樣有拉花,但今次mixing做得唔好,奶泡升晒最面頭,飲落去冇好綿滑嘅感覺,fruity blend 亦一般唔知係barista 手勢唔同定失準,鐘意nutty latte 多啲
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
☕️ latte $42
~會想試埋fruity豆,希望快啲有

之後有日又走左去試,體驗一般