2017-02-09 91 瀏覽
我知自己鍾意食濃味,清淡唔係唔鍾意,只係如果有得揀,會揀左濃味先!但成日食濃味,都想轉下清淡,於是乎約埋女友試下哩間餐廳打邊爐!發現哩間火鍋店只因經常去佢鋪頭對面部恆生提款機撳錢,從門口望入去,幾乾淨喎,感覺唔錯。由於想食淡d,所以叫左半份胡椒豬肚雞煲做打邊爐湯底,打邊爐叫左午餐肉,手打四寶丸,生菜,響鈴,墨魚滑,水餃,黑豚肉,最想叫鵝腸可惜無貨。落單時,係張過左膠嘅餐單上打個圈就得!用完抹乾淨又可以繼續用,夠環保!讚!初時試左一啖湯底,湯底清甜唔夠胡椒味,但煲耐d,胡椒味開始出,味道開始正!配料方面,除左響鈴冧左少少之外,墨魚滑,手打四寶丸,水餃同生菜都好新鮮,滿意!最后想講餐廳門口可以泊車,夠方便。
最后想講餐廳門口可以泊車,夠方便。