2022-06-07 35 瀏覽
Deluxe all day breakfast + avocado 🍳($118 + 15) Deluxe ADB 非常豐富,包咗有兩塊煙肉🥓+ 兩條腸+ 烤大啡菇🍄+車厘茄+ 煙三文魚+黑松露炒蛋+薯餅+多穀麵包多士 🥪,我哋另外再加咗半個牛油果🥑首先要讚下個toast 好脆口,而且好香殼物味,撈蛋同牛油果都好好味👍🏻 另外大啡菇都好Juicy,而煙三文魚都唔會太咸🤤 不過煙肉, 腸同炒蛋都偏油膩🙈 撇除呢個問題,炒蛋好重黑松露味,亦都幾滑😋整理黎講好豐富,我哋兩個飯桶share 黎食都好飽🤰🏻 但如果再訪,應該會揀combo set,見到70蚊已經包牛油果多士、煙三文魚、沙律菜同水波蛋,感覺fresh啲又平啲🧚🏼‍♀️Matcha Latte 🍵 (+$30)飛馬嘅拉花好靚☕️,有淡淡抹茶味同埋飲落都幾smooth,唔係好苦澀/好多顆粒個種✅Extra comment 🖍•cafe 逢星期三休息,大家自行留意🕰
($118 + 15)

Matcha Latte 🍵
(+$30)

Extra comment 🖍
•cafe 逢星期三休息,大家自行留意🕰
Deluxe all day breakfast
Matcha Latte