招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (Mikiki)
資訊:

2022-08-15 361 瀏覽
今日去新蒲崗mikiki食譚仔米線, 不過呢排想食得健康啲, 所以唔食米線轉菜底,都係加$3。譚仔姐姐介紹有幾款菜, 韮菜, 菜心都有, 我就揀左通菜。 .🍚 自選米線 我揀左墨丸,魚腐,牛肉,清湯, 譚仔姐姐話呢排送泡菜, 真係好底。 牛肉呈半生熟,有驚喜,唔會過老,魚腐正常發揮,泡菜酸辣酸辣非常開胃,但係竟然溜左譚仔既靈魂食材,”物演”。譚仔姐姐好快手叫廚房另上, 有效率。.總括然而, 可以轉菜底本人非常滿意,牛肉半生熟又係好滿意,仲有泡菜送簡直冇嘢投訴。
🍚 自選米線