🐥農米莊🐥 有趣的名子,途經旺角想找點吃的 在旺角真的不難找。貴為不夜天的街道,宵夜時段真係好多選擇。行行下就見到呢間餐廳主打食雞 米線湯底亦係招牌養生,有藥膳湯底`椰子雞湯底`黑蒜湯底`芫茜湯底;辣既有酸辣雞湯底`麻辣雞湯底,真係好多選擇呢。唔食米線亦都有飯類`小食`湯飯`湯粉麵,應該點都會揀到一款岩自己。而呢度出夠食雞湯米線,我都唔錯過呢。藥膳雞湯底🐥🍜真係好有藥材煲雞湯既味道,真係好健康既感覺。而雞件滑滑 配上米線,真係好養生之選呢。黑蒜雞湯底🐥🍜黑蒜近幾年被推舉為健康食材,呢度又招牌健康之選 當然都要試試吧。黑蒜味唔會話特別重,亦唔會過油,都唔錯。..下次宵夜時段諗唔到食咩❓大概呢度會係其中一個好選擇。

黑蒜雞湯米線
藥膳雞湯底🐥🍜

藥膳雞湯米線

黑蒜雞湯底🐥🍜
下次宵夜時段諗唔到食咩❓大概呢度會係其中一個好選擇。

黑蒜雞湯米線
藥膳雞湯米線