2023-07-08
其實虹橋真係有好多野食😏所以早幾日我食甜品之前🍮仲食左米線打個底先🍜~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪招牌酸辣粉米線($34)配料(炸醬 • 花生 • 芽菜 • 韭菜 • 酸菜 • 蔥花 • 芫荽)有齊晒😌💚唔食韭菜 • 芫荽既朋友仔落單📝記得要講埋!勁開心🥳炸醬肉碎夠入味 • 重點係夠多❣️米線滑身,份量仲唔少,男仔都夠飽🫃🏻.食米線🤍點可以唔加餸?(每款$7起 • 素食 / 肉類都有)不過今次我唔加勿演 • 懶肉個類🤪揀左枱枱都有嗌既……▪炸豬扒 (加+$20 • 跟粉麵類優惠) 新鮮即炸,金金黃黃✨都幾大塊 • 又有番咁上下厚,炸漿層唔會好厚🐷.▪涼菜小食拼盤 ($40 • 自選𝟑款)揀左雲耳 • 豬耳 • 青瓜,𝟑款入面🐷豬耳👂🏻最好食,微微辣🌶.▪通菜($21) 🥬.▪凍檸茶 (加+$3 • 平日下午茶時段跟粉麵優惠) 🍋.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻♀️ 🔺雖然店名寫住酸辣粉🍜,但湯底方面都有唔辣既豬骨湯🐖 • 胡椒豬骨湯🧂 • 蔥油拌麵🥣可揀。另外亦有飯
所以早幾日我食甜品之前🍮
仲食左米線打個底先🍜
▪招牌酸辣粉米線($34)
💚唔食韭菜 • 芫荽既朋友仔落單📝記得要講埋!
勁開心🥳炸醬肉碎夠入味 • 重點係夠多❣️
米線滑身,份量仲唔少,男仔都夠飽🫃🏻
不過今次我唔加勿演 • 懶肉個類🤪揀左枱枱都有嗌既……
▪炸豬扒 (加+$20 • 跟粉麵類優惠)
新鮮即炸,金金黃黃✨
都幾大塊 • 又有番咁上下厚,炸漿層唔會好厚🐷
▪涼菜小食拼盤 ($40 • 自選𝟑款)
▪通菜($21) 🥬
▪凍檸茶 (加+$3 • 平日下午茶時段跟粉麵優惠) 🍋
🔺免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻♀️
🔺雖然店名寫住酸辣粉🍜,但湯底方面都有唔辣既豬骨湯🐖 • 胡椒豬骨湯🧂 • 蔥油拌麵🥣可揀。另外亦有飯 • 菜飯類🍚選擇。