2021-10-29
呢座cubus係靚餐廳集中地😂 大時大節慶祝啱曬~環境係我暫時去過最靚 隔得好開私隱度高☺️推薦黎解下鄉愁 刺身壽司同熟食都一流✅🍣🍱❣️前菜&茶碗蒸每個set都會有🙆🏻♀️ 餐具好靚細細碟 每樣都好食好豐富🥳有胡麻醬沙律🥗 南瓜沙律🎃同青瓜貝柱🥒茶碗蒸係蝦🦐 大蝦超鮮味同菇同高湯入曬味落蛋度💕❣️Sashimi set lunch $560雖然想食omakase 但budget所限食住lunch set🥺其實滿足感差唔多 而且咁多刺身OMG‼️ ✨有白蝦 白水足(八爪魚腳) 帆立貝 北海道白海膽 縞鰺 平鱸魚 拖羅 劍魚 金線鯛 黑鯥✨由白身嘅食起 帆立貝新鮮 平鱸魚薄切爽口( ˙༥˙ ) 再到深海池魚王鰝鰺🐟 金線鯛 黑鯥用火槍輕燒過 香味突出最愛之一拖羅🥺 厚切油花同肉感都有 超高質😭最最愛係海膽( ˘͈ ᵕ ˘͈ ) 只係食到creamy同甜味🥳Sashimi set lunch ❣️A5 wagyu beef teriyaki - with chef choice sashimi $590有刺身過吓口癮💕 係上面精選幾樣🌟呢個和牛配上照燒汁 超級送飯🐄 ( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝)有好多
環境係我暫時去過最靚 隔得好開私隱度高☺️
其實滿足感差唔多 而且咁多刺身OMG‼️
金線鯛 黑鯥用火槍輕燒過 香味突出
最愛之一拖羅🥺 厚切油花同肉感都有 超高質😭
有刺身過吓口癮💕 係上面精選幾樣🌟
有好多醬汁痴係面🦦 如果想食多啲牛味可以撥走啲汁~
都算幾厚 燒得7成熟左右 中間仲係粉嫩🦩
外層有點焦脆內裏脂香滿溢 heavenly🙆🏻♀️