2017-07-02 2527 瀏覽
因工作關係要到機場走一趟,見時間尚早決定食返個早餐先😊 喺 Terminal 2行咗個圈,餐廳食肆都有唔少可以選擇,仲有一個food court添。最終我被阿鴻小吃所吸引,因為阿鴻小吃曾獲得米芝蓮殊榮,一試無妨!早餐有中式有西式,任君選擇我自小就對銀針粉情有獨鍾,難得見到阿鴻有銀針粉我又怎能錯過呢~香菇肉鬆銀針粉可以配蘿蔔糕或者炒麵~ 其實炒麵都好吸引,但只有我一個人嘅力量真係食唔哂呀,所以揀咗蘿蔔糕~銀針粉嘅湯底用鵝肉熬成,味道香濃惹味,銀針粉彈牙再配上冬菇、蝦米、冬菜、豬肉碎,更添層次,yummy😋 蘿蔔糕都好有水準,煎得香脆之餘,啖啖都食到蘿蔔及粒粒臘肉👍🏼總括而言,早餐$39配埋飲品,抵食美味!

早餐有中式有西式,任君選擇

香菇肉鬆銀針粉、香煎蘿蔔糕

總括而言,早餐$39配埋飲品,抵食美味!
$39 (早餐)
香菇肉鬆銀針粉、香煎蘿蔔糕