2025-01-05 349 瀏覽
一個人尼食,滿滿驚喜😋一上到尼侍應姐姐態度好好主動加水比你,見客人食到一半左右就上前問你食物質素如何;淨系呢點起碼已經完勝香港8成食肆。雖然餐廳內燈光比較暗,可能系氣氛啦只系我唔識欣賞😅叫左一份平鐵牛扒同龍蝦芝士通心粉,性價比超水準👍🏻牛扒我叫左5成熟,上菜果下真系比佢個份量嚇親,因為真系好大塊🤤作為食肉獸嘅我睇到咁大塊真系好開心。牛扒少少雪氣都無,好夠肉汁又厚肉🫰🏻薯條系即炸嘅雖然都有鹽但唔會死咸,沙律菜份量都比得好多😋另外一個龍蝦芝士通心粉,雖然份量比較少但品質都系一流😝如果你系芝士控系一定要叫呢個食🧀🧀🧀我食哂個牛扒先食個粉,都仲好夠熱👍🏻本身仲想試埋佢地個88蚊有6隻法國生蠔,不過太飽所以無叫到唯有下次先試🫠整體呢間餐廳我一定會再幫襯。如果要講缺點嘅話我唯一覺得系通風嘅問題,因為有d侷促🫣今日星期日應該會多人食至系,但我當晚7:30都系得4枱客😮‍💨咁高質嘅餐廳人氣竟然咁少真系好戥佢地唔抵,所以想借此順便幫佢地宣傳下。
一個人尼食,滿滿驚喜😋
雖然餐廳內燈光比較暗,可能系氣氛啦只系我唔識欣賞😅
叫左一份平鐵牛扒同龍蝦芝士通心粉,性價比超水準👍🏻
整體呢間餐廳我一定會再幫襯。
如果要講缺點嘅話我唯一覺得系通風嘅問題,因為有d侷促🫣
平鐵牛扒,龍蝦芝士通心粉
2025-01-05