2017-05-14
為左慶祝拍拖紀念日 我地選擇左米芝蓮既法國菜賀一賀佢餐廳出面既佈置 有好多雜誌訪問我地入座時時間尚早 所以唔係好多人 成間餐廳既設計都好時尚因為未諗到食咩 職員就先送上餐包推介芝士麵包條,佢個醬都好好味!Set Dinner 包前菜 主菜 同餐飲,但我地去個晚無rib eye我個starter係忌廉芝士磨菇濃湯。首先上既係呢碟 芝士粒 麵包脆粒同炒雜菇。啲湯呢?職員會親自上湯 咁芝士無咁快溶 麵包又無咁快淋男朋友就叫左溫泉蛋配伴炒雜菇及法國火腿。呢個我地都認為係最好食既一道菜,溫泉蛋好滑嫩、炒雜菇好香、法國火腿就配咩都好味架啦整體黎講成碟菜都好夾呀呢碟主菜係野生牛肝菌意粉配蘆筍忌廉汁。又有炒雜菇 都一樣咁香 成碟都唔錯 係無太特別跟住係香煎帶子大蝦伴野菌黑松露醬意大利飯~擺得好精緻,帶子煎得岩岩好 好大粒 唔會膠。risotto好重黑松露味 鐘意黑松露味既朋友就一定會好鐘意
餐廳出面既佈置 有好多雜誌訪問
我地入座時時間尚早 所以唔係好多人 成間餐廳既設計都好時尚
因為未諗到食咩 職員就先送上餐包
推介芝士麵包條,佢個醬都好好味!
職員會親自上湯 咁芝士無咁快溶 麵包又無咁快淋