2022-10-15
呢間餐廳嘅串燒出名到連續攞咗兩年嘅米芝蓮一星 🌟 ,🖤黑白配⚪️到此一遊之後都覺得食雞真係好正😍😍🤪😂餐廳環境燈光都比較暗,同埋成個環境比較多嘈雜聲,但勝在串燒味道真係好出色,食物主打雞串燒,幾乎你講到雞嘅每一個部位佢都有得俾你食🤣🤣Sweet Corn 🌽 $60粟米炸到呈金黃色,一咬開粒粒嘅粟米散開😚😚Wings $48雞翼燒得好好,咬落去外脆內軟,食落都幾多肉汁,另外亦都特別串左一舊檸檬🍋,可以俾你將啲檸檬汁沾落個雞翼到,酸酸甜甜又係另一番滋味🤤🤤Knee $48Knee 即係雞膝頭軟骨,簡單講就係雞嘅菠蘿蓋部位,肉質好嫩滑同埋多汁好Juicy!KFC $60呢款係椰菜花🥦扮炸雞嘅KFC,外皮炸到好薄脆,而個醬好似啲韓式辣醬咁,食落去酸酸辣辣好開胃👍🏻Meatball 🍡 $52雞肉裏面融入咗雞軟骨同埋洋蔥,另外會配埋一碟蛋黃配醬油碟,等你拌勻之後可以隨意撈上,食落去外皮好香,肉質均勻,層次豐富Yakisoba $230呢款蜆蕎麥麵🍜 🖤黑白配⚪️大力推介!本身點嘅時候係因為驚食串燒唔飽所以諗住嗌啲嘢可以飽肚🤣,食落真係絕對有驚喜!個麵用忌廉汁煮食落去雖然creamy 但係完全
Sweet Corn 🌽 $60
粟米炸到呈金黃色,一咬開粒粒嘅粟米散開😚😚
Wings $48
Knee $48
KFC $60
Meatball 🍡 $52
Yakisoba $230
呢款蜆蕎麥麵🍜 🖤黑白配⚪️大力推介!本身點嘅時候係因為驚食串燒唔飽所以諗住嗌啲嘢可以飽肚🤣,食落真係絕對有驚喜!個麵用忌廉汁煮食落去雖然creamy 但係完全唔覺得膩😋😋