餐廳: 國金軒
資訊:

2025-02-06 221 瀏覽
一分錢一分貨,但係好食嘅嘢,即使比貴啲嘅話都要食雖然依度的點心一啲都唔平,但係join咗佢嘅Mira Plus會員之後,可以有七五折。折咗之後係比貴少少,但係食物質素真係同出邊差好遠。呢度嘅鵝肝荔芋角超好味!必食!而且叉燒腸一啲都唔Hea,係一粒粒完整嘅叉燒,可以算得上係皮薄餡靚,食完依度嘅叉燒腸,真係唔可以喺出邊食得返。(好味道唔記得咗影相。😭😭😭)另外,個芝士海皇卷超級好味,又係出面搵唔到,不過,都幾漏下….個人覺得,如果係喺呢度食一餐同出邊冇咁好味嘅酒樓食幾餐比,咁我寧願食少出面酒樓幾餐,喺度食一餐啦😋
一分錢一分貨,但係好食嘅嘢,即使比貴啲嘅話都要食