2023-04-30
之前已經分享過呢一間churros,知道佢哋拎咗米芝連之後真心覺得好難得我嘅眼光同米芝連評審一致🤣 今次同朋友到訪嘅係佢哋嘅新分店,雖然而家仲係試業,但係已經勁多人,keep住有人排隊😛朋友揀咗Movie night 2.0 ($68),就係有士多啤梨朱古力味churros,彩虹嘅顏色真心好啱打卡💗 自己覺得呢個會比較甜一啲,啱螞蟻人🐜 同埋佢落咗啲M&M同埋爆谷,所以口感都算豐富,不過雪糕都比較快溶,所以要快啲食🤣除咗預設配搭,呢到仲可以揀Build your own ($78) ,自己就揀咗Pistachio crunch同埋 S’more icecream,唔講得笑佢個開心果醬嘅味道好濃郁,加埋有啲開心果碎喺表面,令churros口感更加豐富💚 除咗傳統嘅,佢哋仲新推出咗5條爆漿churros ($68)入邊有焦糖牛奶醬同吉士醬餡兩款,吉士醬餡食落去有少少檸檬嘅清新,所以唔會好肥膩,但自己就覺得焦糖牛奶同玉桂味嘅churros更加夾🤤總括嚟講,呢間嘅churros真係好啱打卡📸自己覺得佢哋就咁食churros都唔錯,作為開心果控,最推介都係食開心果味🥰