2015-06-01
今次第二次黎食,感覺上次好食d,而且驚喜無咁大,但今次有主菜買一送一優惠,所以價錢較上次優惠,但舊粉團出哂事,menu上寫dumpling,以後係類似意大利雲呑,點知係一舊烚左既麵團飲品星期一至五有85折優惠,但我去個日係星期日,所以就正價,味道正常,同其他bar既野飲差唔多由左手邊開始煙三文魚配黑豆麥包,個麥包唔同平時食個d,但味道麻麻,又唔係脆,又無麵包既鬆軟,煙三文魚就正常脆皮腸,成條咬會噴汁,要切開食,都係無特別火腿包住筍既物體,味道就咁睇個名已經想象到,不過不失薄餅係最好食,入面都有d饀,個兜白色既醬我唔知係搽咩,所以我攞黎搽個薄餅,配埋更加好食👍炸蝦,隻蝦都彈牙,但如果係炸魚會開心d成個拼盤都還可以啦,但對比上次個個cold cut拼盤既話cold cut會好食好多今次烚既好食過燒,易食d之餘仲無咁咸同乾爭爭,但要襯熱食,凍左無咁好食,烚既豬手有配埋腸同粉團,腸都係拼盤個隻,舊粉團就算點埋汁食都係食左幾啖就唔想食,寧願佢配薯蓉甚至係一舊包都仲好食過佢!呢個就係送個碟,個粉團已經唔想再提,但個牛小排真係好食,好冧,而且每塊既脂肪都好平均,個醬都正👍埋單加埋一$595,成餐飯都
由左手邊開始
脆皮腸,成條咬會噴汁,要切開食,都係無特別
火腿包住筍既物體,味道就咁睇個名已經想象到,不過不失
炸蝦,隻蝦都彈牙,但如果係炸魚會開心d
埋單加埋一$595,成餐飯都還可以啦,好彩service都幾好,如果下次仲有優惠先會再黎