呢間泰國菜既位置同招牌唔係好起眼, 係兩條街既交界,好容易就行過左!朋友話呢間餐廳好多人食,今日就等我會一會佢🤭 呢度既格局係家庭式泰菜,似茶餐廳!我地一落完單就即刻有湯飲,又熱又足料👍🏾 .📌無骨海南雞飯 $55 (有骨海南雞飯48元)今日就叫左無骨海南雞飯,雞件上枱賣相整齊,食落幾滑,有脾位都有胸位,點上辣醬伴黃油飯嚟食,黃油飯飯粒粒粒分明,聞落好香,如果可以再加多小小雞油就更正😍唔錯!.📌炭燒豬頸肉飯 $48賣相吸引。豬頸肉肥瘦適中,切得有d厚度,所以保留到口感,有些少炭燒味,唔配醬汁都好食,魚露汁整得唔錯,酸酸地微辣!個人認為炭燒豬頸肉飯比無骨海南雞飯更出色👍🏾.📌 香辣肉碎蛋飯 $48肉碎好香香菜、九層塔味,而且有少少辣味,好餸飯👍🏾.跟餐一般飲品+$6 特飲+$10 我地要左兩杯凍檸茶少甜.總括黎講,以呢個價錢配呢個份量同味道,幾抵食! 可以回頭😬😬😬

📌無骨海南雞飯 $55 (有骨海南雞飯48元)

📌炭燒豬頸肉飯 $48

📌 香辣肉碎蛋飯 $48

肉碎好香香菜、九層塔味,
而且有少少辣味,好餸飯👍🏾
跟餐一般飲品+$6 特飲+$10
我地要左兩杯凍檸茶少甜