2024-07-29
喺呢度食過幾次,之前食過佢嘅黑松露意粉,我嘅評語係呢個價位最好食嘅黑松露意粉!🤤-每次既服務態度好好今日去到要等位,去咗隔籬舖頭睇嘢,個侍應特登行出嚟拍我話有位,搞到我都唔好意思🙈-Set Lunch叫咗 紐西蘭頂級PS草飼肉眼牛扒配黑椒汁加薯條(仲配埋沙律或餐湯二選一、飲品)-首先嚟咗是日餐湯:甘筍忌廉湯🥣正常發揮嘅餐湯然後到主菜肉眼扒配薯條🍽️,肉眼扒唔係茶記嗰啲薄薄一片,(當然未去到扒房嘅厚切),薯條份量好多,新鮮炸好,好好食👍🏻牛扒切開仲有肉汁流出嚟,而且唔係一般"拿"到變晒味嘅牛扒,好有牛味,$89一個set嚟計真係超值🫶🏻美中不足係成塊牛扒唔係均一厚薄,大概有¼位置Overcooked😕飲品都係正常發揮,唔多講-結論💬午餐嚟講,呢一個價位嘅西餐真係物超所值,食咗幾次都好滿意💖價位唔太貴,服務質素好,食物出品唔錯❣️商場仲有泊車優惠
每次既服務態度好好
首先嚟咗是日餐湯:甘筍忌廉湯🥣
正常發揮嘅餐湯
飲品都係正常發揮,唔多講
結論💬
午餐嚟講,呢一個價位嘅西餐真係物超所值,食咗幾次都好滿意💖
價位唔太貴,服務質素好,食物出品唔錯❣️
商場仲有泊車優惠