呢間位於錦田嘅𝚌𝚊𝚏𝚎,哩個星期啱啱係粉嶺開左新店🏠新店位於前粉嶺裁判法院🏛係法定嘅三級歷史建築,大家去開飲咖啡嘅時候,亦都可以順便參觀一下😆𝚌𝚊𝚏𝚎兩邊有落地大玻璃,比日光摻入𝚌𝚊𝚏𝚎內☀️窗邊既榻榻米位置都非常舒適✨空間都大~𝚌𝚊𝚏𝚎提供吾同包類,意粉同輕食,仲會有時舉辦𝚠𝚘𝚛𝚔𝚜𝚑𝚘𝚙添☕️✨🥯貝果拼自家製火腿忌廉芝士$𝟺𝟸𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕軟韌度適中✨好好咬😆配埋𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎味道好好🥰鍾意食𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕既話必試👍🏻🥗溫泉蛋雜菜沙律$𝟻𝟾+慢煮雞胸$𝟸𝟻沙律菜好新鮮✨配埋大大粒溫泉蛋,不過份量黎講覺得小貴🤏🏻🥲不過雞胸意外超好食🥰超級淋如果食沙律一定要加配👍🏻🍰包青天$𝟺𝟾哩個係法院限定𝚖𝚎𝚗𝚞🤣其實即係自家制巴斯克芝士蛋糕~個名設計得好好✨蛋糕算大份不過味道一般🫢如果再濕潤𝚍會更好🍵玄米茶𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟾好少香港見到哩款野飲✨見到梗係要叫返杯🥰飲落幾濃,甜甜地,如果茶味再香𝚍就更加好✨☕️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢$𝟺𝟹上到黎見到好大杯幾驚喜🥰不過味道小失望,覺得咖啡味唔夠濃😢希望可以改善下💪🏻

🥯貝果拼自家製火腿忌廉芝士$𝟺𝟸

🥗溫泉蛋雜菜沙律$𝟻𝟾