2019-06-08
粉嶺有好多商場一路在裝修,開展新店舖及餐廳。我成日路過都想試,今晚登特的去試下。黑白松露香濃蘑菇湯$35~一上枱已經聞到陣陣松露味,材料十夠,湯裡除了碎蘑菇粒粒外,仲有蘑菇條呀。每一啖都包含真料實料。黑松露海膽芝士蟹蓋飯$198~一上枱買相以非常吸引,大分量的黑松露及海膽,打開蟹蓋,有好多蟹肉,飯裡有龍蝦仔肉,蕃茄粒,蘑菇,旁邊的是龍蝦汁。我把黑松露,蟹肉,海膽撈勻一齊食,味道非常配合,原來中間仲芝士的。食到回味無窮。黑魔王窩夫半份$40~熱辣辣,外脆內軟的窩夫,配上凍冰冰曲奇雪糕,一熱一凍。裝飾有mini Oreo 曲奇,棉花糖,朱古力粉及糖漿。是一件十分誘人的邪惡甜品。藍蝶葡萄水果茶$48~好靚的藍蝶茶,加入葡萄粒的甜味,一壺兩個人分享。藍蝶花功效有能夠抗養化,養顏美容,修護眼睛黏膜,預防視力模糊。提高人體免疫力,幫助和促進皮膚的彈力及骨膠原,幫助溶解血凝塊,促進血液循環。佢地仲有好多款式花茶提供不同的效能,各位可以去試下的。
佢地仲有好多款式花茶提供不同的效能,各位可以去試下的。