2022-04-25
疫情下因為限聚令好已經好耐無岀街食飯啦,今次一放寛返即刻同朋友黎個飯局☺️之前有朋友推薦呢間火鍋店,今次我地都親身黎試下先火鍋店樓面不算很大,但環境還是很乾淨舒適的,店員服務還很熱情,為我地介紹食物由於我地星期日聚餐,所以預先訂位,訂位時原來也有海鮮可預先訂,即日新鮮入貨的,於是我地就揀黎個象拔蚌入返正題講下野食方面先,我地叫左一個烤魚煲,一個雞煲當食物到既時間,眼前一亮,大家都掛住相機食先😂😂😂俾大家眼睛旅行一下先仲有其他可以之後再睇,影完相後,我地迫不及待就開餐嚕天啊~好好食,真心真係好好食,好好好食,重要❗️要講三次佢呢個秘制得黎同一x雞煲/元朗有某間烤魚問題接近,但呢個有多種說不岀的好味,推薦一定要試呢個煲,而雞煲方面可能我地揀小辣,所以沒有太大驚喜,但還是很不錯的兩個煲到齊後,到我地一早預訂既象拔蚌岀場啦好新鮮好鮮甜,果完真係即日拎貨啊,無呃我地😂😂😂最後有樣食物想讚既就係,蝦乒老油條呢個我係香港生活左咁多我第一次食,好食岀色,推介總括,食物質數高,價錢合理,店員有禮,會再次光顧
之前有朋友推薦呢間火鍋店,今次我地都親身黎試下先
仲有其他可以之後再睇,影完相後,我地迫不及待就開餐嚕
天啊~好好食,真心真係好好食,好好好食,重要❗️要講三次
總括,食物質數高,價錢合理,店員有禮,會再次光顧