2024-01-13
粉嶺真係好少咁高質嘅Cafe,好靚呀❤️呢度採用全落地大玻璃,而且陽光非常充足,配合佢木系嘅枱櫈,室內亦有少量榻榻米座位,環境和風得嚟好舒適✨⭐️ 明太子小龍蝦扁意粉明太子醬濃郁得黎帶著海鮮嘅味道。佢有啲微微嘅鹹香味,同意粉嘅味道完美融合一齊。意粉本身嚟講,係煮得彈牙有嚼勁,完美嘅吸收咗明太子醬嘅風味。每一口都充滿咗醬汁嘅香濃味道,再加上鮮嫩多汁嘅小龍蝦肉,都係唔錯嘅。⭐️ ALL DAY BREAKFAST炒蛋、牛油果、車厘茄 、冇味精雞肉腸、酸種包、雜菇、沙律、煙三文魚味道同賣相都係值得推薦嘅,而且份量都算大,好適合未食早餐嘅過嚟食個Brunch 🤣⭐️ 「法院限定」 我冇罪 邪惡朱古力沙冰如果本身鍾意飲朱古力嘅話,一定會喜歡 🫶🏻 佢嘅朱古力味超級濃郁,而且賣相好靚。不過建議叫一杯夠啦,另外揀杯清新小小嘅咖啡會冇咁膩。
⭐️ 明太子小龍蝦扁意粉
⭐️ ALL DAY BREAKFAST