2020-06-10
Eatigo75折優惠❗️鋪面細細,但裝修睇得出有落心機,粉紅色裝飾牆打卡影相一流💕仲有佢既水bar位都勁blingbling✨值得一提既係店員好主動,見到我哋決定唔到食乜、係咁碌OpenRice🤣佢就行左埋黎,問我哋有幾肚餓、想食幾多、飲唔飲咖啡、要唔要奶、要凍定熱,抵讚呀!All-day breakfast🥗水果仔幾有心思🥝三文魚份量好多🍣Avocado都有半個🥑茄汁豆係暖嘅🔥幾抵讚✨但肉類就略嫌cookover左少少🤏水準可以再穩定d🙊整體而言都豐富,肚餓就岩晒~蜜糖鴨胸🐥老實講我真係未試過咁大舊鴨胸就咁食🤣見到都嚇咗一下🤣但係佢係驚喜地好食🤤唔會韌口,肉質juicy💦💦調味岩岩好👍🏻真心值得一試手調咖啡☕️係店員recommend,味道開頭帶酸,期後帶有茉莉花餘香,有飲開咖啡既不妨一試小提示💡:如果時間許可,建議星期一至五去,Lunchset好似幾抵食。
Eatigo75折優惠❗️
All-day breakfast🥗