2022-09-15
之前經過呢度已經覺得呢間餐廳好靚,今次終於黎到食Lunch順便打卡喇!餐廳以夢幻嘅粉紅色作為主調,仲有好多唔同嘅裝飾花,特別推介窗邊嘅櫻花樹位🌸打卡💯菜式擺盤都好適合打卡✨🌿前菜 - 是日餐湯是日係椰菜花忌廉湯,一飲落已經有好香濃嘅椰菜花味,加上忌廉特別香滑🌿日式胡麻醬珍珠帶子意大利粉和洋料理係我最愛嘅配搭,意粉軟硬度敵中,配上日式胡麻醬味道好夾,仲有細細粒嘅珍珠帶子,唔想食太多肉嘅話揀呢個真係唔錯!🌿菠蘿豚肉漢堡配薄荷BBQ醬伴薯條豚肉是有炸過的,配合菠蘿及薄荷BBQ醬,平衡一下肉嘅油膩感,旁邊嘅薯條超香脆!🌿玫瑰鮮奶咖啡下層用左粉紅色去配合玫瑰花嘅主題,有玫瑰花嘅香氣同香濃嘅奶味,味道不會太甜🌿朱古力咖啡呢杯係同行朋友點嘅,望落顏色好豐富,面層仲有朱古力醬做裝飾呢!Lunch黎講價錢算合理,而且坐得舒服,超適合朋友聚會呢!
菜式擺盤都好適合打卡✨
🌿前菜 - 是日餐湯
🌿日式胡麻醬珍珠帶子意大利粉
🌿菠蘿豚肉漢堡配薄荷BBQ醬伴薯條
🌿玫瑰鮮奶咖啡
🌿朱古力咖啡
Lunch黎講價錢算合理,而且坐得舒服,超適合朋友聚會呢!