2022-12-31
香港➰尖沙咀2022年最後一post ❤️ 身為生粉 柳柳粉 同小草 一定要去幫襯既居酒屋🥰🥰而家晚巿只要有follow & like左影の鳥Ig 就會有8折優惠😆 (某些菜式不適用)好抵食❤️❤️ 但留意返 有d罕有部位 例如雞腰肉 雞冠等都暫時未有貨😩▶️ 腐竹雞湯💸 免費一入口係淡淡既雞湯味 但飲到後尾 雞湯味會好出 配合埋半溶既腐竹 好有口感😆▶️燒帆立貝伴海膽醬 💸 免費 燒香左既帆立貝配埋海膽醬 好有咸香味👍🏻▶️ 鹽燒牛舌 💸 $78牛舌十分嫩滑!!! 必叫!!💯平時係其他餐廳食既厚牛舌都好嚡 🥲🥲▶️ 豚肉蘋果串 💸 $48店員推介 但My同朋友都表示味道唔岩我地🙈▶️ 鹽燒黑豚腩串 💸 $42不過不失😚😚▶️免治雞肉棒 💸 $58可以點生雞蛋黃醬 加左就會比較滑 但會令到雞肉串淡味左所以MY中意唔點生雞蛋黃食🤣 你地呢?▶️牛肉他他伴日本海膽💸 $178牛肉他他落得太重麻油味 掩蓋左海膽既味道🥲🥲🥲▶️日本海膽伴黑魚籽💸 $198有帆立貝 海膽 三文魚籽同黑魚籽❤️ 各樣都好新鮮 好鮮味😆😆▶️和牛壽喜燒 💸 $588和牛十分肉質軟嫩!油花既分佈都十分平均😍▶️九龍球(6粒) 💸 $98由寒天
2022年最後一post ❤️
▶️ 鹽燒黑豚腩串 💸 $42
不過不失😚😚
▶️免治雞肉棒 💸 $58
可以點生雞蛋黃醬 加左就會比較滑 但會令到雞肉串淡味左
所以MY中意唔點生雞蛋黃食🤣 你地呢?
▶️牛肉他他伴日本海膽💸 $178
牛肉他他落得太重麻油味 掩蓋左海膽既味道🥲🥲🥲
▶️日本海膽伴黑魚籽💸 $198
有帆立貝 海膽 三文魚籽同黑魚籽❤️
各樣都好新鮮 好鮮味😆😆
▶️和牛壽喜燒 💸 $588
和牛十分肉質軟嫩!油花既分佈都十分平均😍
▶️九龍球(6粒) 💸 $98
由寒天啫喱包住不同既生果 例如火龍果 藍莓 士多啤梨 奇異果等
首先寒天啫喱平軟淡味 咬落去之後會食到不同既生果 好特別既一個甜品
唔怪得AK都推薦啦😚😚😚😚
▶️ 蘋果汁💸 $48