2021-12-11 270 瀏覽
今日去到屋企附近新開嘅分店,其實係比門口嘅偶像應援海報吸引咗,不少人都同我哋一樣因為看海報又停低留意🤣而且仲有得WhatsApp落單,可以喺屋企用咗WhatsApp落單先然後再落去買,呢一間之前喺中環食過覺得味道不過不失,但因為要企度食就算好唔好食都覺得好唔方便,但係如果加埋WhatsApp落單買返屋企食,就決定俾多次機會佢食得早餐店梗係一定要食台式蛋餅,老實講坐在屋企慢慢食,雖然蛋餅應該趁熱袋,今在屋企慢慢貪覺得蛋餅比上次好食好多,簡單先可以帶出蛋餅本身嘅香味另外在叫咗個台式吐司係肉鬆蛋,因為只係$25性價比最高,而且吐司選用湯種麵包,識落比一般麵包更加柔軟而且有濕度,唔會覺得個口乾爭爭❤️不過餡就唔多啦套餐可以叫$30以下嘢飲,所以叫咗黑珍珠烏龍奶茶,因為啱啱號$30又有珍珠食, CP值最高,紅豆餡餅,老實說非常普通,味道同一般麵包舖買的沒有分別,但係價錢一啲都唔平,可以不用試了如果台灣早餐店來說,仍有很大既改望空間,希望台店舖唔好每客人只為應援偶像而去食

如果台灣早餐店來說,仍有很大既改望空間,希望台
店舖唔好每客人只為應援偶像而去食
外賣自取