2019-04-11
#翠華餐廳 (中環)中環德輔道中84-86號地下-----仿鮑魚火腿絲湯通粉配無公害炒蛋。腸仔 。牛油豬仔包($39)- 好耐無食翠華早餐 ~ 餐牌同以前差唔多 無咩變化 食物質素方面 仿鮑魚火腿絲通粉 不過不失 係茶餐廳ge味道 無驚艷但都ok ~ 腸仔好似白洽腸仔😂好健康 完全無油 不過重口味ge B仔 其實更愛香煎過ge腸仔😝 牛油豬仔包一如既往 外脆內軟 牛油香滿瀉 非常heavy又誘人 如果中意奶油豬口味 可以問人攞煉奶😄而炒蛋 係咪真係無公害我就唔知啦😂不過份量超級多 炒得juicy又幼滑 呢間分店ge早餐廚師炒蛋功力唔錯~😄-----👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowcentral
中環德輔道中84-86號地下
👶🏻B仔整體評價:8/10個👍🏻