2024-01-10
▫️帆立貝柚子沙律🥗($198)👉🏻帆立貝大大粒好鮮甜,配埋新鮮柚子同沙律菜酸酸酸甜好開胃💛⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️和牛湯河($148)👉🏻和牛有三大塊,肉質嫩入口即溶,牛味都幾重😋河粉索滿超級濃郁嘅牛肉底,我忍唔住不停飲個湯🤭⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️和牛米子卷($148)👉🏻米子好薄,質地黏軟帶少少鹹味,和牛肉質粉嫩Juicy,配埋蘿蔔絲青瓜絲等配料,再點埋酸酸甜甜嘅醬汁,口感非常豐富🥰⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️蝦醬炒芥蘭🥬($78)👉🏻芥蘭食落爽脆,配埋蝦醬嘅鹹香味同埋炸乾蔥嘅超脆口感,非常惹味😚⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️椰香芒果糯米飯🥭($98)👉🏻芒果擺盤好精緻,味道好甜唔會酸😁糯米飯有蝶豆花、斑斕同埋原味三隻味,口感落煙韌,面頭有滿滿嘅椰漿同埋脆米⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:餐廳裝修時尚得嚟,又有泰國嘅風味,餐廳有唔少金屬元素,有華麗典雅嘅氛圍.評分:9/10.平圴消費:~$400
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️和牛湯河($148)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️和牛米子卷($148)
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️蝦醬炒芥蘭🥬($78)
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️椰香芒果糯米飯🥭($98)
——————
評分:9/10