2021-10-16 66 瀏覽
食得多西餐,食中餐真係冇得輸,我喺將軍澳海旁附近發現咗依間精緻中菜,價錢又唔算太貴,環境坐得舒服,而且裝修都睇得出花咗唔少心機,食物選擇都多,嘢食方面質素都唔錯。椒鹽脆豆腐佢個椒鹽味好香,唔會太鹹,而且豆腐外脆內軟,拎到上枱嘅時候熱辣辣,好好食。咕嚕肉酸酸味味咁,🥰🥰🥰肉質都幾好,唔會淨係得炸粉味🤣🤣🤣依句中意食咕嚕肉既朋友一定要叫🤣肉絲脆面睇個賣相都知幾唔錯,🤣🤣🤣,打卡一流!佢個汁做得幾好,因為唔會太多令到個面冧咗,所以面會脆口又好食😋😋仲好飽肚tim!講咗咁耐,其實我最好鍾意佢成個餐廳嘅感覺,覺得佢好乾淨企理,擺盤又精緻,又唔算好多人,所以坐得舒服,食物質素都幾好。👏👏👏

椒鹽脆豆腐

咕嚕肉